Kód: 60 | Značka: Kalocsai

Papriková pasta pálivá 160g

85 Kč
Skladem

Paprikový krém je vynikajícím doplňkem k mnoha pokrmům. Může se používat jako pomazánka na chleba, dip k zelenině, nebo jako přísada do omáček, polévek a marinád. Svou sytou barvou a výraznou chutí dodává každému jídlu zajímavý rozměr.

Exkluzivita
Originál z Maďarska
na vybrané produtky máme v ČR výhradní zastoupení
Přes 8000 výdejních míst
Přes 8000 výdejních míst
po celé ČR prostřednictvím Zásilkovny

Papriková pasta pálivá 160g

 

Paprikový krém je skutečně univerzální a lahodný doplněk, který může obohatit mnoho různých pokrmů. Můžete ho použít jako chutnou pomazánku na čerstvý chléb, což je skvělá volba pro rychlou a jednoduchou svačinu. Jako dip k čerstvé zelenině dodá vašim předkrmům nebo party občerstvení pikantní nádech. Tento krém je také vynikající přísadou do různých omáček, polévek a marinád, kde svou sytou barvou a výraznou chutí přidá každému jídlu zajímavý a autentický rozměr. Jeho všestrannost a intenzivní chuť z něj činí nepostradatelný doplněk ve vaší kuchyni.

------------------------------------------------------------------------------

Složení: čerstvá mletá pálivá a sladká paprika, pritamin paprika, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo xantan, kyselina citrónová, konzervant sorban draselný

Typ balení: tuba

Způsob zpracování: pasta

Pálivost: pálivé

Datum minimální trvanlivosti: viz obal nebo etiketa

Skladování: skladujte na suchém a tmavém místě

Alergeny: může obsahovat stopy vajec, hořčice, celeru a sulfitu

Země původu: Maďarsko

 

Výrobce:

Kalocsai

Maďarsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Kalocsai Fűszerpaprika ZRt. je přední maďarský výrobce koření, který se specializuje na tradiční maďarskou papriku. S dlouholetou historií a závazkem k vysoké kvalitě, Kalocsai přináší autentické chutě Maďarska do kuchyní po celém světě. Díky pečlivě vybraným surovinám a osvědčeným výrobním postupům nabízí produkty, které jsou symbolem maďarské kulinářské tradice.